Completati formularul specific asigurarii dorite si apasati butonul Afiseaza tarife. Acestea vor aparea pe ecran pe masura ce se primesc de la serverele societatilor de asigurari.
Selectati pretul dorit si apoi metoda de plata conform optiunii dumneavoastra.Completati formularul specific asigurarii dorite si apasati butonul Afiseaza tarife. Acestea vor aparea pe ecran pe masura ce se primesc de la serverele societatilor de asigurari.
Selectati pretul dorit si apoi metoda de plata conform optiunii dumneavoastra.
Completati datele de contact si adresa de domiciliu (daca doriti ca asigurarea sa va fie expediata la o alta adresa veti completa si rubrica Adresa corespondenta) apoi apasati butonul Comanda asigurare,
Veti primi prin e-mail o confirmare a comenzii cu toate detaliile acesteia. In acest fel veti fi sigur(a) ca a fost preluata comanda si aceasta urmeaza a fi procesata in cel mai scurt timp posibil.
Polita de asigurare se livreaza GRATUIT oriunde in Romania prin curier, in 24-48 ore.
Plata se face direct la curier, prin ramburs.
Acest serviciu este operat de catre Ritter - Broker de Asigurare (www.ritter.ro) , partener certificat al emall21.ro. Comanda va fi plasata direct la acest partener si va fi livrata direct de catre acesta.

Recent adăugate
Cele mai vizualizate