Politica de confidentialitate

 

1. Site-ul colecteaza date cu caracter personal,  numai cu acordul voluntar al Utilizatorului, in urmatoarele scopuri:

•    facturarea, validarea/expedierea unei comenzi sau  rezolvarea  problemelor de orice natura referitoare la o comanda/ un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

•    pentru a asigura accesul acestuia la servicii;

•    trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;

•    reclamă, marketing şi publicitate  ;

•    contactarea acestuia, la cererea sa /probleme ce tin de relatiile cu clientii

 

Floare de colt 21 TM SRL ia toate masurile pentru a pastra  confidentialitatea datelor gazduite in sistemul sau informatic.

Oricare Utilizator are dreptul de a obtine , printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta

b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

În virtutea înregistrării voluntare pe Site  sau a comandarii de  produse/servicii ,  Utilizatorul  este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către proprietarul/administratorul Site-ului  în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 1, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr.677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă Utilizatorul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre proprietarul/administratorul Site-ului  , acesta are dreptul de a nu utiliza Site-ul şi de a nu oferi companiei FLOARE DE COLT 21TM SRL date cu caracter personal.

Oricare Utilizator are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Site a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata , ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Utilizator are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre Site  a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. 

2. Site-ul poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite  pentru a imbunatati serviciile oferite Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic.

3. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

4. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 3, Clientul sau Membrul se va adresa FDC, prin accesarea uneia din caile de comunicare scrisa cu Site-ul , stipulate in sectiunea "Contact".

5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

6. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, toate operatiunile de autorizare si remitere spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul  site-urilor  partenere care ofera aceasta optiune   .

7. FLOARE DE COLT 21TM SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Utilizatorilor.

8. Politica de confidentialitate a Site-ului se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Utilizator exclusiv pe emall21.ro. Emall21.ro nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

9. Emall21.ro se obliga ca datele colectate ale Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Utilizatorului  vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

10. Exceptie de la prevederile art. 9 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este  necesara pentru onorarea cerererii/solicitarii/comenzii plasate de catre Utilizator pe site, caz in care datele sunt transferate partenerului care a postat oferta pe site   , sau este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de legislatia  in vigoare .

11.Utilizatorul este de acord ca datele sale cu caracter personal sa fie transferate partenerilor site-ului pentru care plaseaza o comanda/solicitare/cerere.  In cazul in care Utilizatorul nu este de acord cu transferul datelor sale cu caracter personal catre partenerii site-ului , nu plaseaza nicio comanda/solicitare/cerere pentru ofertele postate pe site.

12. Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre emall21.ro are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

13. Site-ul nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

Numar de inregistrare in Registrul De Preluare A Datelor cu Caracter Personal: 31634