Termeni si Conditii

Acord in ce priveste termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.emall21.ro

 

Site-ul  www.emall21.ro este proprietatea SC FLOARE DE COLT 21TM SRL

Denumirea www.emall21.ro, elementele grafice vizuale si audio si siglele prezente pe site-ul site-ul emall21.ro pot fi marci inregistrate ale SC FLOARE DE COLT 21TM SRL  sau ale altor companii. Marcile SC FLOARE DE COLT 21TM SRL nu pot fi afisate sau utilizate sub nicio forma fara acordul expres , in scris,  al acesteia.

Site-ul ofera o paleta larga de servicii online, incluzand dar nelimitandu-se la , publicarea de continut propriu (text, imagine, materiale audio si video fara a se limita la acestea), publicarea de continut adaugat de utilizatori (text, imagine, materiale audio si video fara a se limita la acestea) , informatii preluate din surse publice, informatii obtinute cu acordul autorilor acolo unde este necesar,  punerea la dispozitie de spatii publicitare,  publicare de anunturi,  postarea de comentarii pentru articole, expedierea de mesaje , etc.

Prin prezentul document se stabilesc termenii si conditiile in care puteti utiliza  site-ul  si serviciile/facilitatile oferite de  acesta . Prin folosirea site-ului (accesarea acestuia ,a serviciilor si informatiilor , imbogatirea continutului site-lui cu text, imagine, fisiere audio si video , etc.) UTILIZATORUL declara ca  accepta , respecta si este de acord cu termenii si conditiile din prezentul document ,fiind singurul responsabil pentru toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.  De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale , electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, Serviciului, Proprietarului sau oricarui tert cu care acesta are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

In cazul in care Utilizatorul nu este de acord cu termenii si conditiile  si/sau isi revoca acceptul dat pentru prezentul acord , acesta renunta la accesul la Site si la serviciile oferite , primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea  Site-ului . Toate informatiile care fac referire la acesta  vor fi sterse din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Utilizatorul nu poate sa revoce acceptul exprimat in favoarea prezentului Acord pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de FDC.

Modalitatile de comunicare cu SITE-ul  si cu Administratorul acestuia sunt  precizate in sectiunea Contact.

 

1. Definitii

 

1.1 SITE - totalitatea elementelor de pe domeniul emall21.ro.

1.2 CONTINUT - totalitatea informatiilor , indiferent de forma/modul de prezentare (text, foto, video, etc) ,  disponibile prin  accesarea SITE-ului si/ sau trimise  UTILIZATORILOR sai de catre SITE  prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare , precum si elementele de design ale SITE-ului , fara a fi limitative la logo, sigla, slogan, culori .

1.3 CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur utilizator  accesul la  serviciile SITE -ului.

1.4 NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic , sub forma electronica (e-mail/ SMS ) , asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre SITE intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea SITE-ului cu referire la informatiile continute de acesta.

1.5 UTILIZATOR - orice persoana fizica sau juridica care acceseaza  SITE-ul sau care foloseste/ beneficiza de continutul/facilitatile/serviciile oferite de SITE.

1.6 FDC - acronim pentru SC FLOARE DE COLT 21TM SRL .

 

2. Modificarea acordului de Termeni si Conditii

 

2.1 Orice noi functionalitati sau instrumente care sunt dezvoltate pentru imbunatatirea site-lui si a Serviciilor fac de asemenea obiectul prezentului acord. Administratorul site-ului, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a Utilizatorilor. Utilizatorii au acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea Serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

2.2 Orice modificari ale prezentului acord devin efective imediat, odata cu publicarea acestora, cu exceptia modificarilor cu privire la tarife, modalitati si termene de plata care devin efective in termen de 7 zile lucratoare de la publicarea acestora.

 

3. Accesul la Servicii

 

Utilizarea SITE-lui si a Serviciilor oferite  se fac  cu conditia respectarii urmatoarelor:

 

3.1 Utilizatorul  care deschide un Cont pe Site, se obliga   :

3.1.1 Sa furnizeze informatii actuale, complete si exacte despre identitatea lui sau a societatii comerciale pe care o reprezinta si despre identitatea reprezentantului care administreaza contul de utilizator, asa cum este cerut in cadrul procesului de inregistrare sau in alte sectiuni ale site-ului si sa le modifice dupa cum este necesar, pentru a le mentine actuale, complete si exacte;

3.1.2. Sa  isi asume integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il creaza pe site.

3.1.3. Sa asigure securitatea parolei contului sau a altor date de acces , aceasta  actiune fiind  strict in responsabilitatea  Utilizatorului. In cazul in care securitatea contului  este compromisa, Utilizatorul va schimba imediat parola de acces pe Site. Site-ul emall21.ro nu este responsabil pentru daunele cauzate , Utilizatorului/tertilor de orice fel , prin utilizarea neautorizata a contului de pe Site.

3.2 Utilizatorul este de acord ca urmatoarele actiuni sunt interzise :

3.2.1 Folosirea de informatii (text, foto, video, audio dar fara a se limita la acestea) care contin in mod abuziv nume de marci inregistrate ce nu apartin Utilizatorului sau care incalca drepturile legale ale unei alte parti.

3.2.2 Postarea pe Site de materiale/texte/fotografii/informatii care pot fi considerate, direct sau indirect,dar nelimitandu-se la acestea ,  drept: calomnie, injurii, defaimare, obscenitate, pornografie, hartuire, limbaj licentios, discriminare, rasism ;

3.2.3 Copierea integrala sau partiala a continutului Site-ului  daca nu exista acordul explicit , in scris,  al Administratorului site-lui;

3.2.4 Orice interventie de orice natura care ar putea cauza disfunctionalitatea/ functionarea incetinita a  site-ului si a Serviciilor, chiar si temporara, fara autorizarea prealabila , in scris , a FDC ;

3.2.5 Orice alterare sau modificare a oricarei parti a site-ului, exceptand acele modificari ori alterari rezonabile si de buna credinta , efectuate ca o necesitate a utilizarii corespunzatoare a site-ului si a Serviciilor pentru scopul in care acestea au fost create;

3.2.6 Orice actiune care afecteaza negativ activitatile corecte, rezonabile si permise ale celorlati Utilizatori sau intimideaza, hartuiesc ori agreseaza verbal sau vizual ceilalti Utilizatori ai site-ului si ai Serviciilor, inclusiv accesarea si utilizarea conturilor personale ale altor Utilizatori;

3.2.7 Orice actiune, activitate chiar si prin omisiune, prin care s-ar putea facilita sau incuraja actiuni care incalca Termenii si Conditiile de utilizare enuntati in cuprinsul acestui document ori dispozitiile legale aplicabile pentru desfasurarea legala a activitatilor specifice;

3.2.8 Orice actiune care poate afecta si interfera cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea sau copierea unui continut sau cu elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia;

3.3 Administratorul site-ului poate suspenda sau sterge , fara notificare si fara a fi obligat sa ofere explicatii ,  acele conturi de Utilizator  care :

3.3.1. Creaza suspiciuni cu privire la desfasurarea de activitati frauduloase sau ilicite, pe baza Serviciilor oferite de site-ul emall21.ro ,

3.3.2. Au incalcat integral sau partial prevederile prezentului acord de Termeni si Conditii 

3.3.3 Au furnizat informatii incorecte/incomplete referitoare la identitatea societatii comerciale / a reprezentantului ce administreaza contul de utilizator;

3.3.4 Nu au utilizat Site-ul  un timp indelungat;

3.3.5 Creaza suspiciuni cu privire la autenticitatea sau valabilitatea informatiilor furnizate , indiferent de natura sau obiectul acestora;

3.4  In cazul suspendarii  accesului  la Contul de Utilizator  in timpul derularii unui contract comercial incheiat intre Utilizator si Administratorii sitelui/FDC ,din motivele enuntate in prezentul acord de Termeni si Conditii ,  Utilizatorul intelege si este de acord ca nu va fi despagubit si nu i se vor returna sumele de bani achitate in avans, indiferent de urmarile pe care le-ar putea avea restrictionarea de la folosirea Serviciilor Site-ului.

3.5  Utilizatorii pot solicita oricand suspendarea temporara sau stergerea definitiva a contului creat si a materialelor postate pe site, prin trimiterea unui mesaj catre Administrator folosind mijloacele de comunicare descrise in sectiunea de Contact , in conditiile art. 3.4.

3.6  Utilizatorii inteleg si sunt de acord cu faptul ca administratorii site-ului emall21.ro pot folosi datele de contact oferite de Utilizator (e-mail, telefon, etc.) pentru distribuirea  de materiale publicitare sau de alta natura, proprii sau ale unor terti (doar ca exemplu, fara a se limita la : expediere de e-mailuri, contactare telefonica,  etc.), implicarea in actiuni cum ar fi tombole, concursuri, promovarea unor promotii etc. Administratorii vor pastra confidentialitatea datelor cu caracter personal oferite de Utilizator asa cum este definita de legislatia romana in vigoare.

 

4. Continutul postat pe site de Utilizator

 

4.1 Utilizatorul intelege si este de acord ca materialele publicate (postate) pe site vor respecta intocmai prevederile prezentului acord de Termeni si Conditii.

4.2 Utilizatorul declara ca este singur raspunzator  si isi asuma raspunderea respectarii legislatiei in vigoare  cu privire la continutul materialelor si informatiilor  pe care le posteaza pe /prin intermediul site-ului (text, imagine, materiale video si audio dar fara a se limita la acestea), sustinand si garantand ca:

4.2.1 este titularul/proprietarul materialului pe care il posteaza sau , este titularul unei autorizari ori a obtinut consimtamantul sau permisiunea de a utiliza materialul respectiv in orice fel si astfel poate  sa dispuna de acesta prin includerea, reproducerea, distribuirea lui pe site si pe orice canale media;

4.2.2 detine consimtamantul, autorizarea din partea fiecarei persoane identificabile, vizual sau auditiv, in continutul materialelor postate pe site , de a utiliza imagine, text si/sau vocea acesteia pe Site, implicit in contexte publice si pe orice canale media, in conditiile si limitele prevazute  de legislatia in vigoare.

4.3  Utilizatorul se obliga sa nu posteze materiale sau comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

4.4.  In cazul trimiterii/postarii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, Utilizatorul intelege si este de acord ca  acestea sa devina publice , disponibile tuturor Utilizatorilor de Internet si confera FDC si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui informatiile respective, prin orice mijloc media , oriunde.

4.5. Utilizatorul intelege si este de acord ca FDC , site-ul emall21.ro , administratorii/personalul implicat nu vor fi facuti responsabili  / obligati la plata vreunui  fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de comentariile/ opiniile Utilizatorilor , ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform prezentelor reglementari.

 

5. Furnizarea Serviciilor

 

5.1 Administratorul site-ului  isi rezerva dreptul de a modifica Serviciile , sau de a suspenda accesul la Servicii in orice moment, fara a fi necesara o notificare in prealabil.

5.2 Administratorul site-ului poate restrictiona sau desfiinta Serviciile in parte sau in totalitate. In acest caz, Utilizatorul intelege ca accesul la Serviciile respective nu va mai fi posibil .

5.3 Folosirea Site-ului emall21.ro si a Serviciilor oferite de acesta se efectueaza pe propria raspundere a Utilizatorului. Serviciile sunt furnizate ca atare, iar site-ul emall21.ro nu  ofera niciun fel de garantii in acest sens.

5.4 FDC isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a tuturor sau a oricarui dintre sectiunile site-lui emall21.ro in orice moment si de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate Serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

5.5 FDC  face eforturi pentru functionarea Site-ului in bune conditii , insa nu garanteaza ca acesta si Serviciile furnizate  vor fi functionale permanent, in modul si conditiile disponibile atunci cand Utilizatorul incepe sa beneficieze de acestea.

5.6 Prin utilizarea unora din serviciile puse la dispozitie de Site, utilizatorii inteleg  si sunt de acord sa primesca mesaje informative sau comerciale din partea administratorilor www.emall21.ro.

5.7. FDC/administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Utilizator , primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

 

6. Publicitate pe site

 

6.1 Site-ul ofera spatii publicitare sub forma de (dar fara a se limita la) texte, imagini, materiale video si audio care pot contine linkuri externe site-lui. Mesajele publicitare  trebuie sa respecte in totalitate prevederile prezentului acord de Termeni si Conditii.

6.2 Nerespectarea de catre materialele care populeaza spatiile publicitare a prevederilor prezentului acord de Termeni si Conditii poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a distribuirii acestora pe site fara nicio notificare. Administratorul site-ului emall21.ro nu este responsabil in niciun fel pentru urmatoarele pierderi sau daune ale Utilizatorului (fie ca aceste pierderi au fost prevazute, previzibile, cunoscute sau nu): (a) pierdere de venit; (b) pierdere de profituri efective sau anticipate; (c) pierderea utilizarii de bani; (d) pierdere comerciala; (e) pierdere de oportunitate; (f) pierdere de active ; (g) pierderea fondului comercial; (h) pierdere, daunarea sau alterarea de date; (i) orice pierdere indirecta sau consecutiva sau dauna cauzata in orice mod in cazul suspendarii difuzarii de materiale din spatiile publicitare ca urmare a nerespectarii prezentului acord de Termeni si conditii.

6.3 emall21.ro poate oferi spatiile publicitare gratuit, contra cost sau poate ceda spatii publicitare unor terti care pot plasa si citi module cookie pe browserul Utilizatorilor  sau pot utiliza semnalizatoare web pentru a culege informatii ca urmare a difuzarii de publicitate pe site.

6.4 emall21.ro poate culege date privind activitatea utilizatorilor site-lui (click-uri, afisari sau orice fel de alte date provenite din utilizarea spatiilor publicitare oferite).

6.5 Administratorul emall21.ro nu ofera nicio garantie asupra eficientei campaniilor (afisari, click-uri etc.) si nu are obligatia de a oferi date de monitorizare a utilizarii spatiilor publicitare. Monitorizarea eficientei utilizarii spatiilor publicitare este responsabilitatea Utilizatorului.

6.6 Administratorul poate suspenda temporar sau definitiv difuzarea de materiale in cadrul spatiilor publicitare in cazul in care suspecteaza sau constata fraude sau anomalii in utilizarea acestora, fara notificari anterioare.

 

7. Excluderea de garantii

 

7.1. Site-ul emall21.ro nu garanteaza ca:

7.1.1 Utilizarea Serviciilor va va indeplini cerintele si asteptarile;

7.1.2 Accesul si folosirea Serviciilor se va desfasura in permanenta in cele mai bune conditii, fara intreruperi, erori de functionare si in deplina siguranta;

7.1.3 Datele statistice  , privitoare la trafic, numar de vizitatori, numar de afisari, numar de Utilizatori , etc.,  sunt certificate.  Aceste date sunt oferite pe baza studiilor proprii sau prin preluarea din alte surse. Istoricul datelor prezentate nu reprezinta garantii pentru estimari si nu pot fi considerate ca obligatii contractuale pentru perioade viitoare.

7.1.4 Imaginile /detaliile  prezentate corespund identic cu produsele (model, culoare,forma,pret, etc.).Avand in vedere caracterul dinamic al stocurilor /evenimentelor , nu se poate exclude in totalitate posibilitatea ca unele informatii sa nu mai fie in acord cu realitatea. Ca urmare , recomandam verificarea detaliilor importante , inclusiv pretul , cu furnizorul , inainte de lansarea unei comenzi. 

7.2 Serviciilor disponibile pe site  nu li se vor aplica niciun fel de conditii, garantii sau orice alti termeni (inclusiv orice termeni impliciti cu privire la calitatea, compatibilitatea satisfacatoare in conformitate cu descrierea), cu exceptia celor prevazuti in mod explicit in prezentul acord.

 

8. Limitarea raspunderii

 

8.1 Utilizatorii sunt de acord  cu faptul ca folosirea Site-ului se face exclusiv  pe propria raspundere, site-ul , FDC/administratorul/colaboratorii acestuia ,  neputand fi facuti, in niciun caz , responsabili  pentru pierderi de ordin financiar sau comercial si pentru nicio pierdere indirecta sau pe cale de consecinta care ar putea surveni. Acestea includ orice pierderi de profit (indiferent daca sunt suferite direct sau indirect), orice pierdere de patrimoniu sau privind reputatia firmei, sau orice pierdere de date suferita.

8.2  Proprietarul, administratorul site-ului sau colaboratorii acestuia nu vor fi raspunzatori pentru orice pierdere sau prejudiciu suportat de Utilizatori, ca urmare a:

8.2.1 eventualelor modificari pe care Administratorul site-lui emall21.ro le-ar putea aduce Serviciilor , sau interuperilor temporare /definitive de furnizare a Serviciilor;

8.2.2 pierderii, stergerii, coruperii sau eventualelor erori de stocare a continutului incarcat sau transmis de Utilizator in cadrul procesului de utilizare a Serviciilor;

8.2.3 nerespectarii de catre Utilizatori a obligatiei de a comunica exclusiv informatii corecte si autentice cu privire la identitate, date de contact si orice fel de detalii despre produsele/serviciile postate pe Site (nume produs/serviciu, pret, descriere , imagini s.a.);

8.2.4 nerespectarii de catre Utilizatori a obligatiei de a asigura securitatea contului si a datelor de acces.

8.3 Anumite parti din Continutul afisat pe Site sunt oferite sau prezentate de catre terti . Orice Continut al Tertilor intra doar in responsabilitatea celui care il furnizeaza. Emall21.ro  /FDC  nu raspunde de acuratetea, proprietatea, legalitatea sau exactitatea Continutului Tertilor si va fi exonerat in fata oricarui Utilizator care foloseste Continutul Tertilor. Emall21.ro/FDC nu raspunde de activitatile nici unui Utilizator desfasurate pe Site si va fi exonerat in fata oricarei persoane prejudiciate in urma unor asemenea activitati.

8.4 Emall21.ro  permite accesul Utilizatorilor la continutul, produsele sau serviciile oferite de terti prin  legaturi  catre site-uri ale Tertilor. Va avertizam sa cititi termenii si conditiile si/sau politele de confidentialitate ale acestor site-uri inainte de a le utiliza pentru a cunoaste respectivele conditii de utilizare. Utilizatorul admite ca emall21.ro nu controleaza  site-urile Tertilor, nu le monitorizeaza si nu raspunde pentru continuturi, produse sau servicii disponibile pe respectivele site-uri.

8.5 Emall21.ro  ofera o platforma electronica pentru schimbul de informatii dintre cumparatori si furnizorii de produse . Emall21.ro nu detine controlul si nu raspunde pentru calitatea, siguranta, legalitatea sau disponibilitatea produselor sau serviciilor oferite spre vanzare pe Site sau de capacitatea furnizorilor de a incheia vanzarea sau a cumparatorilor de a achizitiona.

8.6 Utilizatorii sunt unici responsabili pentru toti termenii si conditiile tranzactiilor facute prin sau folosind Site-ul, inclusiv, dar nu numai, pentru termenii de plata, ramburs, garantii, expediere, asigurare, taxe, comisioane, titluri, licente, amenzi, permise, manipulare, transport si depozitare.

8.7  In cazul in care un Utilizator are o disputa cu alta parte a unei tranzactii, respectivul Utilizator exonereaza emall21.ro /proprietarul si angajatii acestuia  de orice reclamatii, cereri, procese, proceduri, costuri, cheltuieli si daune (inclusiv, dar nu numai, de daunele efective, speciale, incidentale sau de consecinta) ce rezulta din respectiva tranzactie.

8.8 Caracteristicile Site-ului si serviciile prezente sunt furnizate "ca atare" . Emall21.ro/FDC nu ofera garantii , explicite/implicite referitoare (si nu numai)  la functionarea , calitatea, durabilitatea, acuratetea site-ului si/sau a serviciilor .

8.9 Sub nici o forma emall21.ro / FDC  nu vor fi facuti responsabili pentru nerespectarea sau intreruperea continutului sau serviciilor livrate prin Site generate de fenomene naturale, forte sau cauze care nu depind de noi, inclusiv , dar fara a fi limititativ la , caderi de Internet, defectiuni ale echipamentului digital, de telecomunicatii sau de alt tip, erori de soft , pene de curent electric,  incapacitatea tertilor, etc.

 

9. Forta majora si cazul fortuit

9.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii  revin in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

9.2. Partea care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

9.3. Partea care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

9.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

9.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

 

10. Litigii

 

10.1. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Utilizator si FDC se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.  Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul FDC, in conformitate cu legile romane in vigoare.

10.2  Daca vreuna din prevederile incluse aici este nula sau inaplicabila, respectiva prevedere va fi anulata si se vor aplica celelalte prevederi ramase.

10.3  Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 

11 Newslettere si alerte

 

11.1. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciilor de pe Site, Utilizatorul permite Site-ului sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).

11.2. Utilizatorul poate opta pentru primirea de newslettere si/sau alerte din partea Site-ului, transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/sau apel telefonic. Aceasta optiune  poate fi modificata in orice moment, folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite  , butoanele disponibile in Cont Client sau  instrumentele disponibile la sectiunea Contact , fara nicio obligatie ulterioara  a vreunei parti fata de cealalta. 

11.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si Conditii.

11.4. Datele preluate de la un Utilizator , in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot  fi folosite de catre Site in limitele Politicii de confidentialitate.

 

12. Dispozitii finale

 

FDC isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciIor precum si orice continut fara notificarea prealabila a Utilizatorului.